Szeretne a győztesek közé tartozni?

Az európai autópiac a csoportmentességi szabályozás életbe lépése óta változásban van. Ahogy azt a szakértők megjósolták a piac koncentrálódik, a kicsi, gyenge kereskedéseket eltiporják vagy felvásárolják a professzionálisan működtetett, stabil pénzügyi hátterű versenytársak. A túlélés egyik legfontosabb feltétele a jól szervezett, költséghatékonyan, professzionális informatikai megoldáson alapuló működés.

"Egy nagy tudású DMS rendszer alapfeltétele a jövőbeni sikeres márkakereskedői működésnek. …A sikeres kereskedéseknek folyamatosan fejleszteniük kell a belső folyamataikat." – KPMG, Németország.

Válassza a K2D rendszert és a hozzá kapcsolódó magas színvonalú ügyviteli tanácsadási és üzleti tervezési szolgáltatásainkat! Legyen sikeres egy olyan piacon, ahol csak a legszervezettebbek élnek túl!

tovább »

Pályázati lehetőség!

Cserélje le most régi rendszerét egy modern, integrált megoldásra. Mi segítünk a pályázat összeállításában, Önnek csupán néhány adatot kell megadnia. A pályázati anyagot személyes beszélgetésünk alapján elkészítjük Ön helyett!

részletek

Amire büszkék vagyunk

A Honda Magyarországon 2004-ben a K2D Vállalatirányítási Rendszert vá­lasz­totta a Honda autó és motorkerékpár kereskedői hálózat hivatalosan támogatott ügyviteli megoldásának.  A szoros együttműködésnek köszönhetően a Honda márkakereskedők a K2D rendszer segítségével számos ponton kapcsolódnak a központi rendszerhez, így csökkentve a kézi adminisztrációt és biztosítva az ügyfélkiszolgálás állandó minőségét hamarosan már közel 50 Honda kereskedésben.

kapcsolat