DLM TruMES 5.0 ERP
Újgenerációs, munkafolyamat- és kapacitásvezérelt ERP
webshoptól a számvitelig integrált rendszerben
A TruMES 5.0 ERP egy újgenerációs, teljeskörű, integrált, magyar fejlesztésű vállalatirányítási megoldás. Rendszerünk licencét megvásárolhatja vagy bérelheti, saját szerveren vagy a DLM felhőben is üzemeltetheti. Mi minden esetben szakértő bevezetési szolgáltatásokkal, testreszabással és folyamatos oktatással, támogatással gondoskodunk arról, hogy befektetése a leggyorsabban megtérüljön.
TruMES 5.0 ERP
magyar fejlesztésű moduláris megoldás
A TruMES 5.0 ERP 25 évnyi tapasztalatunkat ötvözi a legmodernebb technológiákkal. Újgenerációs megoldásunkba eddig több, mint 250.000 mérnökórát invesztáltunk és 50 fős szakértő csapatunk folyamatosan újabb értéknövelő funkciókkal bővití a rendszert. A TruMES 5.0 ERP több, mint 30 célterületre kínál megoldást egyetlen integrált rendszerben, külső illesztések és az ezekből adódó folyamatos kihívások nélkül. Segítünk Önnek kiválasztani az ideális csomagot, ami tökéletesen lefedi az igényeit, felesleges beruházás nélkül.
Újgenerációs ERP rendszer
A TruMES 5.0 ERP a korábbi megoldásainkból nyert tapasztalatok és adatszervezési megoldásokra épülve, 250.000 óra fejlesztéssel jött létre. Rendszerünk a 2020-as évek elérhető legmodernebb eszközeivel készül, így garancia arra, hogy a következő évtizedben is a legmagasabb elérhető színvonalon szolgálja ki az Ön igényeit.
Folyamat- és kapacitásvezérelt működés
A TruMES 5.0 ERP rendszerben a folyamatvezérlés nem külön modul, hanem a teljes megoldást átszövő minőség- és folyamatbiztosítási szolgáltatás. A rugalmas riasztási rendszerrel párban Ön biztos lehet benne, hogy a fennakadásokról, kivételekről időben értesülnek felelős munkatársai.
30+ célterület egyetlen rendszerben.
A TruMES 5.0 a piac egyik legszélesebbkörű megoldását kínálja számos kereskedelmi és iparág számára. A kis- és nagykereskedelem, e-kereskedelem, CRM, logisztika, gyártás, projektmenedzsment valamint a hozzájuk illeszkedő pénzügy, számvitel, HR, üzleti intelligencia és riporting modulok egységes rendszerben támogatják vállalat működését.
Asztali, mobil és felhő megoldások optimális
Ne kössön kompromisszumot az asztali, mobil és felhő működés területén! A TruMES 5.0 célterülettől függően az ideális felhasználói felülettel szolgálja ki vállalatát, a szigetrendszerek hátrányai nélkül, egységes adatbázison és üzleti logikával.
Minimális beruházással elérhető
A licenc vásárlás mellett bérleti konstrukciót is kínálunk, így a kezdeti beruházás minimálisra csökkentése mellett Ön folyamatosan hozzájut az új fejlesztésekhez. Ha szerver infrastruktúrát sem üzemeltet házon belül, akkor Önnek ideális választás TruMES 5.0 ERP DLM felhőben üzemeltetése. Így a hardver erőforrásokról, a folyamatos infrastruktúra fejlesztésről, a mentések és a rendszer biztonságáról szakértő csapatunk gondoskodik Önnek.
Mesterséges Intelligencia az Ön szolgálatatában
Ne a szűkös kapacitások határozzák meg vállalata sikerét! Saját fejlesztésű genetikus algoritmus és neurális háló alapú mesterséges intelligencia megoldásainkkal maximálisan kihasználhatja a rendelkezésére álló emberi és anyagi erőforrásokat a logisztika, gyártás, projekt menedzsment és pénzügy-könyvelés területén.
Ingyenes bemutatót kérek Ingyenes tanácsadást kérek
6 érv
a TruMES 5.0 mellett
Újgenerációs rendszer, biztos beruházás a következő évtizedekre
Magyar tulajdonú, helyi fejlesztésű rendszer
25 év tapasztalat, 50 fős szakértő fejlesztő és tanácsadó csapat
30+ célterület egyetlen
integrált rendszerben
Mesterséges intelligenciával támogatott megoldások a kapacitások optimalizálásához
Minimális beruházással, bérleti megoldásban, DLM felhőben is elérhető
Üzleti intelligencia
Hozzon informált stratégiai döntéseket!
Specialista csapatunk a bevezetés során cége működési logikájához illeszti a TruMES 5.0 üzleti és pénzügyi adattárházát. Testreszabható Microsoft BI technológiára épülő riportjaink és dashboardjaink optimális megoszlásban dolgoznak az üzleti adatbázisbóé és az adattárházban tárolt adatokból. Így mindig pontos, megbízható adatok állnak az Ön rendelkezésére a rendszer minimális terhelése mellett.
Tanácsadás és bevezetési támogatás
25 ügyfélkiszolgálással töltött évvel és többszáz sikeres projekttel a tarsolyunkban Ön biztosan számíthat szakértő csapatunkra a TruMES 5.0 ERP bevezetése során. Az oktatáson, paraméterezésen túl a számos iparágban szerzett óriási működtetési tapasztalatunk alapján mindent elkövetünk, hogy vállalata a legtöbbet hozza ki új rendszeréből.
Testreszabás
Teljes mértékben saját fejlesztésű rendszereinket hatékonyan tudjuk az Önök speciális igényeihez igazítani. Testreszabási projektek során úgy igazítjuk az Önök működéséhez rendszerünket, hogy az továbbra is egységes logikában működjön. A fejlesztésről előzetesen leírást és árajánlatot készítünk, így Ön a megrendelés után már semmilyen kockázatot nem vállal.
Üzemeltetés és hosting
A TruMES 5.0 ERP üzemeltetését szakértő csapatunk folyamatosan biztosítja az Önök infrastruktúráján is. Amennyiben nem rendelkezik saját szerverekkel és nem szeretne beruházni, a szerverek üzemeltetését megszervezni, úgy vegye igénybe DLM felhő szolgáltatásunkat és mi biztosítjuk a megfelelő erőforrásokat valamint az adatok védelmét és folyamatos mentését saját szerverparki infrastruktúránkon.
TruMES 5.0 MODULOK