DLM Solutions

A DLM Solutions Kft 2000-ben alakult. A cég kezdetben a Sumitomo magyarországi leányvállalataként egyrészt a Summit Csoport belső informatikai fejlesztéseitvel, másrészt egy modern, a kor színvonalának megfelelő márkakereskedői vállalatirányítási rendszer kifejlesztésével foglalkozott.

A DLM Solutions Kft ma a DLM Consulting autóipari tanácsadó cég tulajdonában van. A két cég a szinergiákat kihasználva nyújt komplex szolgáltatásokat az autópiaci szereplők – márkakereskedők, importőrök, finanszírozók, biztosítási alkuszok – részére.

A K2D vállalatirányítási rendszer jelenleg közel 60 márkakereskedésben támogatja a vezetői kontrollt és a napi ügymenetet. A DLM Solutions a K2D rendszert 5 fős fejlesztő és 5 fős konzulens gárdával támogatja.

A K2D márkakereskedői rendszer fejlesztésén és üzemeltetésén túl a cég másik részlege finanszírozási és biztosítási rendszerek, webes alkalmazások fejlesztésével foglalkozik. Az ügyfeleink között importőrök és finanszírozó cégek találhatóak.

Az egyedi fejlesztésekre 10 fős belső és jelentős alvállalkozói fejlesztési és projekt management erőforrás áll rendelkezésünkre.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!