K2D vállalatirányítási rendszer

K2D vállalatirányítási rendszer logóA K2D DMS rendszer egy a kor színvonalának megfelelő, integrált vállalatirányítási rendszer. Ha Önnek egy olyan rendszerre van szüksége, amely képes támogatni a vezetői információs igényeket és a napi tevékenység minden részletét, akkor válassza a K2D DMS rendszerünket.

Integráltság

A K2D rendszer modulokból áll, melyek együttműködve biztosítják, hogy minden szükséges adatot csak egyszer kell rögzíteni. A modulok integrálása révén a vezetői jelentésekben, illetve a pénzügyi és számviteli modulokban minden szükséges információ rendelkezésre áll függetlenül attól, hogy eredetileg a gépjármű értékesítés, szerviz vagy az alkatrész értékesítés területén rögzítették ezeket.

Moduláris felépítés

A K2D rendszer elemei a központi pénzügyi modul köré szerveződnek. A pénzügyi modul kezeli minden tevékenységhez kapcsolódóan a számlázási, pénzügyi nyilvántartási feladatokat. A többi modul az Ön igényei, cége tevékenysége szerint szabadon választható. Állítsa össze a cége számára ideális rendszert kedvező feltételekkel!

Teljes körű funkcionalitás

A K2D rendszer széleskörűen lefedi az autókereskedelemben és szervizelésben előforduló folyamatokat. A rendszer egyik erőssége, hogy a napi folyamatokat rendkívül részletesen követi, így a rendszer által elvárt információra támaszkodva biztosítható, hogy az ügyfélkiszolgálás és a munkavégzés minősége állandó legyen.

Automatizáltság

A rendszer kifejlesztése során jelentős mennyiségű fejlesztési időt szenteltünk az ügyviteli folyamatok automatizálására. A rendszer átvezeti a felhasználót a feladatok lépésein és ahol lehet gombnyomásra elvégzi a háttérben az összetettebb, ismétlődő folyamatokat. Takarítson meg értékes munkaidőt a K2D rendszer bevezetésével.

Rugalmas paraméterezés

A rendszert induláskor illetve működés közben több száz tulajdonság beállításával szabályozhatja. A paraméterek széles körének köszönhető, hogy a K2D rendszer nagy mértékben testre szabható és egyformán hatékonyan szolgál ki kis- és nagy vállalatokat egyaránt.

Egységes kód

Minden partnerünknél azonos K2D rendszer fut. A testreszabás a paraméterezés segítségével történik. Az egységes kód a támogatást, segítségnyújtást hatékonnyá teszi, a fejlesztések gazdaságosabban és gyorsabban készíthetőek el.

Nyitottság

A K2D rendszer számos külső interfésszel rendelkezik importőri, banki és külső számviteli rendszerek felé. A partneri körünk bővülésével párhuzamosan folyamatosan bővül ezen külső kapcsolatok száma az ügyfelek igényei alapján.