Egyedi szoftver fejlesztés

A DLM Solutions több, mint egy évtizede foglalkozik egyedi fejlesztésekkel a magyar és nemzetközi megrendelői számára. Cégünk elsősorban az autóipari szereplők és kapcsolódó szektorok részére végez egyedi megbízás alapján szoftver fejlesztést és üzemeltetést. Rendszereinket gépjármű kereskedők, importőrök, finanszírozó cégek és biztosítási alkuszok használják.

Csapatunk nemzetközi projektekben is szerzett tapasztalatokat. Partnereink között svédországi, belgiumi és mexikói cégek találhatóak.

Az egyedi fejlesztést minden esetben konzultáció előzi meg. Ennek során igyekszünk a lehető legpontosabban megérteni a megrendelő igényeit. Ez alapján árajánlatot készítünk mely tartalmazza a szoftver szervezés, tervezés, fejlesztés, tesztelés és beüzemelés költségeit, valamint a becsült oktatási költséget és a folyamatos üzemeltetés, támogatás díját.

Fejlesztő gárdánkat folyamatosan továbbképezzük, hogy a megrendelői igényeknek mindenkor a legmodernebb eszközökkel tudjunk eleget tenni. Nagy hangslyt helyezünk a webes technológiákra, ma már minden projektünk részben vagy egészben webes alapokon nyugszik.