ERP és MES rendszerek teljes harmóniában. A hagyományos vállalatirányítási modulok és a TruMES termelésirányítási rendszer teljes, valós integrációban működik. A K2D csomagban a MES funkciók nem külső illesztéssel kapcsolódnak, a gyártástervező és követő funkciók szerver részét képezik a teljes vállalatirányítási csomagnak. Így Ön biztos lehet benne, hogy a kommunikáció a modulok között optimális és zökkenőmentes.
Teljes
vállalatirányítás
Optimális,
zökkenőmentes
Egy rendszer, amire biztosan építhet. A K2d vállalatirányítási rendszer már több, mint 15 éve szolgálja ki gyártó és kereskedő felhasználóinkat. Az integrált gyártás, a logisztika és pénzügy-számvitel tökéletes harmóniában dolgozik, robosztus alapokon. Szolgáltatásaiban piacvezető MES megoldásunkat ügyfeleink körében már bizonyított logisztikai és back-office modulok támogatják.
több, mint
15 év
Gyártás
logisztika
pénzügy
Piacvezető
bizonyított
back-office
Tartson lépést a mobil forradalommal a TruMES segítségével! A TruMES gyártásirányítási rendszer innovatív mobil megoldásaival Ön azonnali tájékoztatást és beavatkozási lehetőséget kap a gyártótéri folyamatokba. Gépleállás, dolgozó kiesése, alapanyaghiány? Informálódjon és intézkedjen a gyártótérben időveszteség nélkül. Gyártáslogisztikai modulunk segítségével a szükséges erőforrások mindig a megfelelő pillanatban és mennyiségben fognak rendelkezésre állni a gyártáshoz.
Kevesebb ráfordított idő
Közvetlen gépi adatgyűjtés Szakértő segítségünkkel erre alkalmas gyártó berendezéseiről közvetlenül kaphat értékes információt a gyártástervezéshez és gyártáskövetéshez. A PLC és egyéb rendszerű adatgyűjtést egyedi projektben valósítjuk meg minden ügyfelünk részére. Ahol a gépi adatgyűjtés nem lehetséges, ott a rendszert kézi adatgyűjtő terminálokkal és ezekre az adott feladathoz testreszabott alkalmazással egészítjük ki a tökéletes adat és információ áramlás érdekében.
Gépet és alkatrészt is gyárt? Projekt, egyedi és széria gyártás egy rendszerben A TruMES rendszer összetett kalkulációs motorral támogatja a gyártástervezést. A rendszert alapjaitól úgy építettük fel, hogy a modern gyártóüzemben tapasztalt minden kihívásra választ adjon. Nem számít, hogy Ön tömeggyártással, egyedi projektekkel, munkaszigetes gyártással foglalkozik, a TruMES rendszerrel optimum közeli gyártási tervet készíthet az összes lehetséges input figyelembe vételével.
Ha Ön összetett gyártási folyamattal rendelkezik, amely egyaránt tartalmaz projekt és széria gyártási feladatokat, akkor...
Egyedülálló, integrált értékesítési és CRM szolgáltatások Ne csak a gyártást, az értékesítést is kezelje profin és kényelmesen, egy rendszeren belül. Keretszerződésből történő lehívások, ütemezett megrendelések, egyedi értékesítési ügyletek teljes követése sem akadály a TruMES számára. Nem csak kereskedelmi vállalatok élvezhetik egy profi értékesítési és CRM rendszer szolgáltatásait. Ha Önnek speciális, egyedi értékesítési / megrendelési folyamata van, akkor elkészítjük az ehhez szükséges módosításokat rendszerünkben.