A K2D rendszer ismertetése

A K2D vállalatirányítási rendszer, egy széleskörű funkcionalitással rendelkező, márkakereskedéseknek készült, integrált ügyviteli alkalmazás csomag. A K2D rendszer igazodik a felhasználók valós igényeihez, rendkívül széles körű támogatást nyújt az ügyviteli folyamatokban, miközben jelentős mennyiségű munkaerő takarítható meg a magas fokú automatizáltságának köszönhetően. A rendszer alkalmas arra, hogy figyelembe vegyen márkaspecifikus elemeket, illetve kommunikáljon importőri rendszerekkel. A K2D rendszer támogatja a kereskedői hálózatokat, több telephely hozható létre, eltérő jogosultságokkal, külön raktárakkal, külön részlegekkel, több különböző márka elkülönített kezelésével.

A rendszer kifejlesztése során nagy hangsúlyt helyeztünk a biztonságra (teljeskörű naplózás), a vállalat adatainak védelmére. A K2D rugalmasan alakítható interfész csomaggal rendelkezik, amely segítségével egyszerűen illeszthető a rendszer külső alkalmazásokhoz.

A K2D rendszer kifejlesztése eddig közel 75,000 munkaórát vett igénybe. A gyakorlati tesztelés 2 év alatt - 2000-től 2002-ig - több, különböző méretű márkakereskedésben zajlott. Itt a munkafolyamatok ellenőrzésén túl rendszeres konzultációt folytattunk a felhasználókkal annak érdekében, hogy a rendszer az ergonómiai célkitűzéseknek is megfeleljen. Ez a kezelőfelület kialakításán felül biztosítja, hogy a munkavégzéshez mindig rendelkezésre álljon a szükséges és elégséges információ, illetve a műveleteket a lehető legkevesebb emberi beavatkozással lehessen végrehajtani. A K2D rendszer az autókereskedésben, szervizben előforduló szinte összes folyamatot részleteiben lefedi, mindemellett lehetővé teszi a tökéletes vezetői kontrollt

A DLM Solutions, a DLM Consulting leányvállalataként nem csak szoftver készítőként, hanem az autós szakma szakértőjeként is jelen van a magyar piacon. Cégünk professzionális ügyvitel szervezési, üzleti tervezési, marketing tanácsadással foglalkozik. Ön a K2D vásárlásakor olyan rendszerhez jut hozzá, melynek fejlesztését az Ön üzletének professzionális támogatással foglalkozó szakember gárdája vezeti. Igény, kérdés esetén nem kizárólag szofver mérnökök segítségére számíthat, tanácsadó üzletágunk szakmai tanácsaira is támaszkodhat.

Az Ön jelenlegi ügyviteli rendszere nem felel meg az elképzeléseinek? Ha megakad, nem tud kihez fordulni, "nem egy nyelvet beszélnek" a szoftver szállítójával? Minden új funkcionalitás kifejlesztése hatalmas költségekbe kerül? Nem azt kapta, amit kért?

Szeretne többet tudni? Kattintson!