HAMAROSAN ELÉRHETŐ

K2D e-Web modul

Ön milyen szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek cége honlapján?

Hamarosan elérhető a K2D rendszer e-Web modulja, mellyel a vállalatirányítási rendszerén található, ügyfelei számára hasznos információt és szolgálatatásokat megjelenítheti cége honlapján vagy az általunk erre a célra biztosított webes felületen.

Az általunk készített honlapot olyan technológiával valósítjuk meg, amely a mai elvárásoknak minden tekintetben megfelel, beleértve a keresőoptimalizálást.  Biztosítjuk, hogy az oldal a Google és egyéb keresőkben a lehető legmagasabb pozícióba kerüljön a találati listán, így növelve a látogatottságot és ezzel a cége potenciális árbevételét.

Funkciók:

Használt autó webáruház

Jelenítse meg használt autó kínálatát cége weboldalán jól áttekinthető, látványos környezetben. A modul lehetőséget biztosít arra, hogy bármilyen elektronikus forrásból a weboldalon automatikusan megjeleníthesse az aktuális használt autó készletét a gépjárművek leírásával és fotókkal.

A honlapot felkereső látogatóknak lehetősége lesz a gépkocsikat az oldalon megtekinteni, keresést indítani paraméterek alapján és a kereskedéssel egy elektronikus form segítségével a kapcsolatot felvenni, megtekintési időpontra bejelentkezni.

Szerviz bejelentkezés

A szervizek működésében fontos kérdés a rendelkezésre álló erőforrások jó kihasználása. Ennek egyik feltétele a szervizre váró gépkocsik pontos beosztása, időponthoz rendelése. Tegye lehetővé, hogy ügyfelei már  weboldalán megadják  gépkocsijuk alapadatait, igényüket és időpontot kérjenek illetve válasszanak a szerviz kapacitása alapján.  A modul az Ön vállalatirányítási rendszeréből olvassa ki  a szabad időpontokat amennyiben erre a rendszer lehetőséget ad.

A regisztrált jelentkezőket visszaolvasva a cég rendszerébe lehetővé tesszük, hogy a regisztráció adatai alapján a munkafelvevő automatikusan munkalapot nyisson , ezzel csökkentve a manuális munkát.

Folyószámla egyeztetés

Segítse elő, hogy ügyfelei, rendszeres vásárlói időben, egyszerűen hozzájussanak a számukra érdekes pénzügyi adatokhoz. On-line folyószámla modulunkkal  biztonságos csatornán jelszavas hozzáférést adhat ügyfeleinek saját számláihoz és befizetéseihez. Takarítson meg értékes időt az on-line egyeztetéssel! Ügyfelei akár a kibocsátott számla másolati példányát is közvetlenül az oldalról letölthetik!

A szolgáltatás az adatokat a kereskedő vállalatirányítási rendszeréből automatikusan nyeri ki, nincs szükség párhuzamos, manuális nyilvántartásra.

Teszt autó előjegyzés

A gépjármű értékesítésben a tesztvezetés az egyik legfontosabb elem az ügyfelek megnyerésében. A kereskedés korlátozott számú teszt gépkocsit tart és nem mindig érhető el minden modell. Rendszerünk segítségével az ügyfelek a weboldalon megtekinthetik a rendelkezésre álló járműveket és be is jelentkezhetnek tesztvezetésre a még szabad időpontokra. A rendszer e-mailben értesíti a kijelölt személyt a bejelentkezőkről.

 

Árajánlatkérés

A katalógus oldalakon az új gépjármű modellválaszték megtekinthető. Rendszerünk lehetőséget biztosít arra, hogy a látogató a kiválasztott modellre árajánlatot kérjen. Az árajánlat kéréseket a vállalatirányítási rendszerbe érkeztetjük és itt regisztráljuk az érdeklődőt. A kereskedő a rendszerből kiadott ajánlatot aztán már a szokásos belső folyamatok részeként kezelheti, így az érdeklődő garantáltan nem veszik el és biztosítani lehet, hogy minden megkeresésre válasz szülessen.

 

Alkatrész vásárlás

Szolgálja ki rendszeresen, nagyobb volumenben alkatrészt vásárló partnereit weboldalán keresztül.

 

Hamarosan elérhető modulunkban on-line, webes felületen cikkszám alapján adhat fel alkatrész rendelést partnere. A szolgáltatás jelszóval elzárt területen érhető el, előzetes engedélyezés és megállapodás alapján Ön és partnere között. A rendszer az árazásnál figyelembe veszi a partner egyedi feltételeit és szállítási feltételeket is megjelenít a rendelkezésre álló készlet alapján.

 

A készlet és cikk információt a készletnyilvántartási rendszerből nyerjük, külön nyilvántartásra nincs szükség. A megrendelést importáljuk a belső rendszerbe ahol elektronikusan feldolgozható.

 

Új autó készlet info

Az új autó modellválaszték hagyományos bemutatását kiegészítjük egy speciális funkcióval, amely lehetővé teszi a látogató számára, hogy ellenőrizze a kiválasztott modell/szín kombináció rendelkezésre áll-e készleten vagy egyedi rendeléssel lehet hozzájutni

 

A készlet információt a belső  készletnyilvántartó rendszeréből olvassuk ki.

Használja ki a cége weboldalában rejlő lehetőségeket és nyújtson többet ügyfeleinek, mint versenytársai!