A K2D rendszer moduljai

Általános törzskarbantartók

A K2D rendszer integráltságának köszönhetően minden adatot egyszer szükséges csak rögzíteni. A rendszer központi ügyfél és gépjármű nyilvántartással rendelkezik, ezek az adatok a rögzítés után minden modulból elérhetőek. A K2D alkalmazásokban lehetősége van a duplán rögzített adatok összevonására. Ilyen esetben az összevont rekordok a korábbi ügyfelek, autók minden adatát öröklik, így nem vesznek el a korábban rögzített tranzakciók.

Új gépjármű értékesítés

A K2D rendszer új gépjármű értékesítési modulja lefedi az új gépjárművel értékesítéssel kapcsolatos munkafolyamatok teljes adminisztrációját az árajánlattól az ügyfél elégedettségi felmérésig. A rendszer nyilvántartja az új gépjármű fizikai készletet, foglalások hajthatók végre a készletről, bármelyik a telephelyen található gépjárműre árajánlat adható ki, amely átemelhető az értékesítési folyamatba szerződéskötés után. A K2D rendszer nem csak a konkrét gépjárműre tud ajánlatot készíteni, hanem modellre, vagy akár flottára is. Az értékesítés során lehetőség van használt gépjármű beszámítására, foglaló regisztrálására, előlegszámla készítésére. Az átadás előtti szerviz felkészítés egy gombnyomással megrendelhető az értékesítési modulból. Az utókalkulációs modullal kimutatható az egyes értékesítések pontos nyereségtartalma.

Autóértékesítés modul »

Használt gépjármű értékesítés

A használt gépjármű értékesítés adminisztrációja eltér az új gépjármű értékesítéstől. A K2D DMS rendszert úgy alkottuk meg, hogy kiszolgálja a felhasználókat a használt autó értékesítés komplex adminisztrálásában. A rendszer kezeli a különbözeti ÁFÁ-s számlázásokat, követi a gépkocsi javítása és eladásra felkészítése során felmerült költségeket és támogatja a finanszírozással vásárolt autók pénzügyi elszámolásait.

Használtautó értékesítés modul »

Szerviz

A K2D DMS rendszer szerviz modulja a sok éves fejlesztésnek köszönhetően rendkívül részletesen fedi le a bonyolult javítási adminisztrációt. Rugalmasan adhatóak meg a szerviz részlegek óradíjai, a rendszer komplexen támogatja a "biztosítós" javításokat és a fényezési anyag elszámolásokat. A modul kapcsolódik számos márka alkatrész kereső és rendelő rendszeréhez, meggyorsítva ezzel a napi munkát. Az előjegyzés alkalmazás és a szerviz csomagok használata szintén jelentős idő megtakarítást eredményez. A vonalkód alapú munkaidő nyilvántartás lehetőséget biztosít a valós szerviz kihasználtság elemzésére.

Szerviz modul »

Alkatrész értékesítés

A pultos alkatrész értékesítését külön modul támogatja. A K2D rendszer lehetővé teszi a görgetett megrendelések kezelését, a szállítólevélre történő kiadást és utólagos elszámolást. A hitelkeretek beállításával ellenőrizhető, hogy a nyitvaszállítás csak korlátozott értékben történjen.

Alkatrész értékesítés modul »

Raktárkezelés

A K2D raktár modulja FIFO nyilvántartást vezet a készletértékről. A vonalkód alapú alkatrész kezelés megkönnyíti a raktári munkát. Bevételezéskor a rendszer automatikusan felajánlja a cikk korábbi raktári helyét. A gyári cikktörzsek automatikus frissítése biztosítja a mindig pontos árazást. A munkalapon és kisker. értékesítés során rögzített cikkeket a rendszer automtikusan megrendeli a megfelelő beszállítótól.

Raktár modul »

Pénzügy

A K2D rendszer széleskörű pénzügyi funkcionalitással támogatja az Ön munkáját. A professzionális folyószámla modul segítségével a vevői és szállítói tartozások tételesen követhetőek. A késedelmi kamat elszámolás és a felszólító levelek nyomtatása segít a kintlevőségek kezelésében. A kompenzációs modul az importőri elszámolások követését támogatja. Az elektronikus banki kapcsolatok biztosítják a beérkező és utlat pénzek a gyors és pontos feldolgozását. A szállítói számlák iktatása és elektronikus jóváhagyása lehetővé teszi a belső pénzügyi folyamatok szabályozását.

Pénzügyi modul

Főkönyv

Az integrált főkönyvi modul részére automatikusan feladhatóak a rendszerben keletkezett tranzakciók. A rendkívül részletes paramtéterező modulnak és a kilenc szabadon felhasználható dimenziónak köszönhetően gyorsan és egyszerűen lehet naprakész könyvelési adatokat előállítani.A könyvelési sablonok segítségével a vegyes könyvelési tételek is hatékonyan feldolgozhatóak.

Főkönyv modul »

Tárgyi eszköz

A K2D DMS rendszer Tárgyi Eszköz modulja komplex szolgáltatást nyújt. A részletes nyilvántartásban szerepelhet vonalkód, fizikai elhelyezés, felelős személy és képi információ is. A rendszer támogatja a számviteli és az adótörvény szerinti párhuzamos nyilvántartást. Excelből nyitóadatok beolvashatóak és ellenőrzéshez a tételek exportálhatóak.

Tárgyi eszköz »

Feladatkezelő

A rendszert több tucat beépített feladattal szállítjuk, ezek egyenként be- és kikapcsolhatóak. A feladatok segítenek a folyamatok szabályozásában, a minőségbiztosításban. Az automatikus emlékeztetők figyelmeztetik a felhasználót az ismétlődő feladatok végrehajtására. A modul kezeli a vállalati hierarchiát, lehetőség nyílik egyedi feladatok kiadására és a végrehajtás ellenőrzésére.

Feladatkezelés »

CRM (ügyfélkapcsolat kezelés)

Professzionális ügyfélkapcsolat kezelés nélkül egyetlen kereskedés sem lehet versenyképes. Az ügyfelek kiszolgálása és utánkövetése elengedhetetlen a sikerhez. A K2D rendszer CRM modulja lehetővé teszi az ügyfél levelezés megszervezését és követését, az ügyfelek forgalom és tulajdonság szerinti szűrését. A szalon forgalom számlálás és a kérdőív nyilvántartó modul olyan jövőbe mutató alkalmazások, melyek hosszú távon biztosítják a cég sikeres működését, az ügyfél elégedettség kivívását.

CRM »